Artikkelit

Toistettavuus- ja validiteettitutkimus osteopatiassa
Toistettavuus- ja validiteettitutkimukset ovat tärkeä osa osteopatian ammatillistumista ja tietä parempaan yhteistyöhön muiden ammattiryhmien kanssa. Tämä artikkeli on Helsingin ammattikorkeakoulusta valmistuneiden kolmen opiskelijan opinnäytetyö. Artikkeli on suunnattu terveydenhuoltoalan ammattihenkilöille. Työssä on suomennettuna Kansainvälisen manuaalisen lääketieteen yhdistyksen tieteellisen komitean ohjeistus toistettavuus- ja validiteettitutkimusten tuottamisesta. Työ pitää sisällään myös opiskelijaryhmän suorittaman SI-nivelen liikkuvuutta testaavan testin kappa-tutkimuksen.

Osteopatia ja vireys
Tämä artikkeli on julkaistu Uniliiton Uniuutiset-lehdessä 2/2006. Artikkeli on syntynyt vireysviikon Osteopatia ja vireys -luennon pohjalta. Artikkeli on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kehon toimintojen yhteydestä ja manuaalisen hoidon vaikutuksesta vireyteen.

Common Problems of Newborns
Tämä on maailmankuulun lastenosteopaatin Viola Frymannin kirjoittama artikkeli vastasyntyneen vauvan yleisistä ongelmista. Artikkeli on suunnattu kaikille lasten vanhemmille ja raskaana oleville, jotka ovat kiinnostuneita lapsensa hyvinvoinnista. Artikkeli on julkaistu sivuillamme Viola Frymannin ja OCC:n (Osteopathic Center for Children) luvalla.

Down's Syndrome
Tämä on Viola Frymannin kirjoittama artikkeli Downin syndroomasta lapsilla. Artikkeli on julkaistu sivuillamme Viola Frymannin ja OCC:n (Osteopathic Center for Children) luvalla.