Terveyden Tähden Lapsen Tähden

Osteopatiakeskus Lapsen Tähden on muuttunut vuoden 2023 alusta Terveyden Tähden Oy:ksi. Toiminta jatkuu myös Lapsen Tähden Oy:n nimellä.

Osteopatiakeskus Lapsen Tähden on vuonna 2006 syntynyt idea osteopaattisen filosofian pohjalta toimivasta klinikasta. Idean kehittäjän osteopaatti Lasse Maijalan huomio on osteopatia koulutuksensa alusta asti painottunut lasten hoitoon. Jos synnytyksessä tapahtuneet tai lapsuuden kömmähtelyissä syntyneet kehon toimintahäiriöt voidaan hoitaa heti tuoreina, on yksilön optimaalinen kehitys turvattu pitemmälle tulevaisuuteen.

Lapsen Tähden -klinikan tarkoitus on turvata kaikkien ihmisten terveys ja elämä parhaan yksilöllisen potentiaalin puitteissa. Osteopaattisessa hoidossa on tärkeää huomioida koko lääketieteellinen historia ja pyrkiä löytämään vaivan todellinen syy.

Naurava lapsi

Osteopatiakeskus Lapsen Tähden aloitti aktiivisen toimintansa vuoden 2007 alussa pienimuotoisena osteopatiaklinikkana. Keskuksen on tarkoitus laajentua muutaman ensimmäisen vuoden aikana toimivaksi moniammatilliseksi hoitoyhteisöksi. Muiden terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa pyritään tekemään saumatonta yhteistyötä ja siten takaamaan laadukasta hoitoa kaikille tarvitseville.

Terveyden Tähden tarjoaa koulutusta lastenosteopatiaan liittyen, tästä osa-alueesta syvemmin kiinnostuneille terveydenhuollon ammattilaisille.

Yrityksille ja yhteisöille järjestetään pyydettäessä koulutusta toivotuista työhyvinvointiin, työergonomiaan tai muuhun terveydenhuollolliseen toimeen liittyvistä aiheista. Pyydä lisätietoa ja tarjouspyyntö sähköpostitse, info@lastenosteopatia.fi.

Otamme myös tietosuoja-asiat tosissaan ja pidämme potilaiden tiedot visusti salassa. Lisää aiheesta voi lukea tietosuojaselosteesta.